• Viltoonen Installaties slide 1
  • Viltoonen Installaties slide 1
  • Viltoonen Installaties slide 1

Diensten & Service

Onze diensten bestaan uit het installeren van alle werktuigbouwkundige installaties. Dit houdt in dat wij zowel uw riool aanleggen als uw gas-en waterleiding. Maar ook de CV-installaties, airco’s en ventilatiesystemen. De regeltechniek die hierbij komt kijken, nemen we ook voor onze rekening.

Onderhoudscontract

U kunt bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Dit contract sluit u af voor een bepaalde periode die we in overleg vaststellen. Hiermee verzekert u zich van een regelmatig onderhoud aan uw installaties en een snelle en kosteloze service bij eventuele storingen. In dit serviceabonnement kunt u ook zaken als extra onderhoud en de levering van nieuwe onderdelen laten garanderen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze servicedienst.

Beheersysteem

Grote bedrijven hebben vaak te maken met meerdere installaties en daardoor met ingewikkelde systemen. Dankzij het gebouwbeheersysteem is Viltoonen in staat om deze installaties op afstand aan te sturen. Meldingen worden meteen gesignaleerd en verholpen. Het beheersysteem biedt u veiligheid en zekerheid.

» Klik hier voor onze projecten

× Home Over ons Diensten Projecten Vacatures Contact