• Viltoonen Installaties slide 1
  • Viltoonen Installaties slide 1
  • Viltoonen Installaties slide 1

Vacature E-monteur ter omscholing naar W-monteur

Gaat er bij de naam Viltoonen Installaties BV bij jou een lichtje branden? Of begint jouw bloed sneller te stromen bij het zien van gas- en waterleidingen? Krijg jij het warm van het aanleggen CV-installaties en blijf je cool bij het aansluiten van ventilatiesystemen en airco’s?

Dan zou het goed kunnen dat de vonk tussen jou en Viltoonen overslaat. Wij zijn een jonge onderneming met een berg aan ervaring en wij zoeken iemand voor deze functie met hart voor de zaak én voor de klant. Zoals in iedere goede relatie krijgt iedereen bij ons de kans om zich te ontwikkelen. In dit geval door het volgen van vakgerichte opleidingen.

Wij gaan graag lange en vaste relaties aan met onze medewerkers en we zijn momenteel op korte termijn op zoek naar een:

E-monteur ter omscholing naar W-monteur

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een vakvolwassen e-monteur, die omgeschoold wil worden naar W-monteur. Hierbij zal de nadruk van de werkzaamheden liggen bij warmtepompen, regeltechniek en klimaatinstallaties.

Heb je jarenlange ervaring als e-monteur en ben je in het bezit van VCA, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Heb je interesse in deze functie dan nodigen wij je uit te solliciteren. De sollicitatiebrief met cv kun je richten aan Viltoonen Installaties BV, Solvayweg 14, 6049 CP in HERTEN of per mail naar info@viltoonen.nl.

Terug naar vacatures

× Home Over ons Diensten Projecten Vacatures Contact