• Viltoonen Installaties slide 1
  • Viltoonen Installaties slide 1
  • Viltoonen Installaties slide 1

Ervaren zelfstandig installatiemonteurs

 

Een jonge onderneming met een vracht aan ervaring. Zo is Viltoonen Installaties BV het beste te omschrijven. Het technisch installatiebedrijf is opgericht door enkele ondernemers die jarenlange ervaring in de branche hebben. De kennis strekt zich van het installeren van CV-installaties, ventilatiesystemen en airco’s tot het aanleggen van gas- en waterleidingen.

Voor de functie geldt dat wij iemand zoeken met hart voor de zaak en iemand die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Een ieder krijgt bij ons volop de gelegenheid zijn kennis verder uit te breiden middels het volgen van vakgerichte opleidingen.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij op korte termijn een:

Ervaren zelfstandig installatiemonteurs

De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig, technisch correct uitvoeren en controleren van installatiewerkzaamheden in de utiliteit- en woningbouw. Verder zorg je voor het tijdig aangeven welke materialen je nodig hebt en rapporteert eventuele stagnaties bij de projectleider.

Ben jij in het bezit van het diploma installatiemonteur (1e monteur) of gelijkwaardig en VCA en heb je jarenlange ervaring als installatiemonteur, dan bij jij de persoon die we zoeken.


Heb je interesse in deze functie dan nodigen wij je uit te solliciteren. De sollicitatiebrief met cv kun je richten aan Viltoonen Installaties BV, Solvayweg 14, 6049 CP in HERTEN of per mail naar info@viltoonen.nl.

× Home Over ons Diensten Projecten Contact Vacatures