• Viltoonen Installaties slide 1
  • Viltoonen Installaties slide 1
  • Viltoonen Installaties slide 1

Vacature Tekenaar / werkvoorbereider

Gaat er bij de naam Viltoonen Installaties BV bij jou een lichtje branden? Of begint jouw bloed sneller te stromen bij het zien van gas- en waterleidingen? Krijg jij het warm van het aanleggen CV-installaties en blijf je cool bij het aansluiten van ventilatiesystemen en airco’s?

Dan zou het goed kunnen dat de vonk tussen jou en Viltoonen overslaat. Wij zijn een jonge onderneming met een berg aan ervaring en wij zoeken iemand voor deze functie met hart voor de zaak én voor de klant.

Zoals in iedere goede relatie krijgt iedereen bij ons de kans om zich te ontwikkelen. In dit geval door het volgen van vakgerichte opleidingen.

Wij gaan graag lange en vaste relaties aan met onze medewerkers en we zijn momenteel op korte termijn op zoek naar een:

Tekenaar / werkvoorbereider

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een W-monteur niveau 4 die al zeker 5 jaar ervaring in de woningbouw/ utiliteit in the pocket heeft én die ervoor in is om de stap te maken tot tekenaar / werkvoorbereider.

Ben jij die energieke monteur met nog een hele carrière voor je en wil jij je in ons mooie bedrijf ontwikkelen?

Dan nodigen wij je uit te solliciteren. De sollicitatiebrief met cv kun je richten aan Viltoonen Installaties BV, Solvayweg 14, 6049 CP in HERTEN of per mail naar info@viltoonen.nl.

Terug naar vacatures

× Home Over ons Diensten Projecten Vacatures Contact